Anniek Snoeijs Fotografie

Over Anniek Snoeijs

 

Geboren en getogen in Sint Michielsgestel (1998), Anniek is de oprichter van Anniek Snoeijs Fotografie. Hoe is deze passie voor fotografie dan ontstaan ?!

Toen ik een jaar of 9 oud was liep ik op vakantie en bij vriendinnen vaak rond met een compact camera. Ik heb altijd al de droom gehad om te leren fotograferen met een spiegelreflex camera. Mijn passie is steeds meer gaan groeien, daarom ben ik fotografie gaan studeren op Sint Lucas in Eindhoven. Op dit moment zit ik in mijn afstudeerjaar en ga ik van mijn passie mijn beroep maken.

Kwaliteit staat boven kwantiteit bij Anniek Snoeijs Fotografie, er wordt dus geen half werk afgeleverd. Inmiddels is er bij mij een grote liefde voor analoge fotografie ontstaan, hierdoor leer je eigenlijk pas echt fotograferen. Ik probeer iedere uitdaging met liefde en passie aan te gaan, dit zie je ook terug in mijn portfolio. In mijn portfolio zijn namelijk verschillende takken van fotografie te zien. Experimenteren is een van de dingen die ik ontzettend interessant vind. Een van mijn eigenschappen is dat ik enorm perfectionistisch ben.

Mijn droom is om verschillende mensen tegen te komen in dit vak, met een grote passie voor wat zij doen. Nog een van mijn dromen is om mijn werk te publiceren (magazine, expositie). Het belangrijkste vind ik dat ik plezier heb in wat ik doe en dat ik mensen met mijn fotografische oog verder kan helpen.

In 2019 ben ik afgestudeerd als fotografe op het Sint Lucas te Eindhoven. Momenteel werk ik part time als fotograaf en daarnaast volg ik een professionele bachelor fotografie op Narafi – Luca school of arts te Brussel.